1. Работодател
  2. София
  3. ПРИКАЗНАТА ФЕЯ 2012
Оценка
Препоръчва фирмата Преглеждания ()
Обща оценка на работодателя

ПРИКАЗНАТА ФЕЯ 2012

София, р-н Средец Гладстон 63 ет. 1

Добави мнение. Помогни на другите да намерят добър работодател.

Всички ( 0 ) Положително ( 0 ) Неутрално ( 0 ) Отрицателно ( 0 )

Потребител: Администратор

Имаш ли информация за работната среда в тази фирма? Каква е атмосферата? Мотивиращо ли е заплащането? Предлага ли и други ползи? Какви са условията, които предлага? Благодарим предварително!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 0 0

Потребител: Анонимен

Отрицателно мнение
26.05.2024 5:29
Съвсем наскоро започнах работа там. Градината се намира на ул Гладстон. Екипът не може да се понася по между си. Когато отидох точно си бяха тръгнали две жени по едно и също време.[Moderated]  Жената, която се занимава с бебетата е ужасно изнервена. Градината е стара и зле поддържана. В градината няма разпределени длъжности. Всеки прави всичко. Учителските сменят памперси, няма помощник възпитател, само чистачка. Децата са 40 и понякога с часове остава сам учител с над 20. Тежка и натоварварваща работа. Легалната осигуровка е много ниска. Това ощетява работника. Няма почивки и време за обяд. Работи се по 8 часа без прекъсване. Няма медицинско лице и се допускат доста болни деца. Аз се разболял още първия ден. Няма никакви соц придобивки. Базата е толкова Стара, че се спъваш в стария скърцащ паркет. Има деца на актьори, защото собственичката е актриса, но не знам защо си мисли че така лесно и безотговорно се управлява градина. Даже не знам как родителите си дават там децата. Не спят всички защото няма място. Само най-малките спят и то на тънки матраци на земята. Няма легла, нито условия за такива. Много е тясно. Част от децата за които няма място за спане, заспиват по масите или пода ако не излезнат навън. Няма и двор. Когато се изкарват до 3 г навън е много трудно. Учителските едвам се справят да ги водят по улиците. Не ви препоръчвам това място за работа. Много напрягащи, лош колектив, добрите им кадри напускат след няколко месеца доколкото разбрах. [Moderated]
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 0 0
Отговор до:

Потребител: Феята :)

12.09.2024 22:36
Защо продължавате работа там тогава?
Беше ли мнението полезно? 0 0

Потребител: Анонимен

Отрицателно мнение
24.10.2023 5:35
Много лошо работно място. Персоналът не достига. Пълна лудница и дезорганизация. Казва се едно прави се друго. Експлоатация на хората. Персоналът няма никаква почивка. Даже за обяд. Яде се на за 5 мин. на крак, защото няма никаква организация и ред. Обещават безплатен обяд, а дават половин порция супа за цял ден. Градината е разцепена на две с различни собственици. Нервни учители,коиро работят без почивка. Става въпрос за къщата, която е на ул. Гладстон. Вечно заразно болни деца, които целогодишно са зле. Не достатъчно пари за тази натоварена работа. Аз лично като майка, никога не бих дала децата си в това място. Там почти никое дете не спи. Базата е стара и лоша. Няма двор. Съвсем малките дяца са единствените, които спят и то на земята на тънки матрачета, без даже да са персонални за всеки. В къщата е студено есента, пролетта и зимата, защото се пести ток. Лятото е много горещо. Отвратителна база с изнервен персонал и некомпетентен работодател в лицето на една жена, която си мисли че се справя. Не си губете времето с тази фирма. Бягайте на далече. Освен болести, некомпетентност и лъжи друго няма да видите. Която и да е друга градина е пи-добре. Тези даже не са градина, а детска къща.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 0 0
Няма съдържание. Тази фирма не е попълнила полето ''За фирмата''

Назначаване, провеждано от работодателя:

Всички (1) Настоящи ( 0 ) Изтекли ( 1 )

Помощник възпитател

София
Изтекла: 12.04.2023
Постоянна работа
Пълно работно време
от 1400 до 1800 BGN
Изтекла обява
Изтекла обява
Work or Not - Провери работодателя и избери мъдро

Какво е твоето мнение за работата ти във фирма ПРИКАЗНАТА ФЕЯ 2012, сподели мнението си и помогни на другите.