1. Работодател
  2. София
  3. Ес Ейч Ел Хелткеър България
Оценка
Препоръчва фирмата Преглеждания ()
Обща оценка на работодателя

Ес Ейч Ел Хелткеър България

София, р-н Триадица бул. Витоша 72 ет. 1

Добави мнение. Помогни на другите да намерят добър работодател.

Всички ( 0 ) Положително ( 0 ) Неутрално ( 0 ) Отрицателно ( 0 )

Потребител: Администратор

Имаш ли информация за работната среда в тази фирма? Каква е атмосферата? Мотивиращо ли е заплащането? Предлага ли и други ползи? Какви са условията, които предлага? Благодарим предварително!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 1 1

Потребител: 007

Отрицателно мнение
18.04.2024 9:10
Здравейте, твърдо не препоръчвам .

В фирмата има доста голяма липса на компетентност ,ще се сблъскате с Фидоска -мениджър качество тази жена е тотално болна и некомпетентна ,непрекъснато е под защитата на HR мениджърката защото са приятелки а пък да не  говорим за протежето на Фидоска малък гном .
Но като махнем тези индивиди с който просто е невъзможно да работиш , се сблъскваш с производствен мениджър от Швеция която дори не познава работниците за който отговаря .
Всички добри практики са тема TABOO в Шведката фирма която се оказва леко Китайска .
В обобщение там с трици гонят  маймуни .
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 14 0

Потребител: 003

Отрицателно мнение
27.03.2024 12:52
Категорично не препоръчвам.Заплати над средните,непрекъснато текучество на работници които работят много за 1200лв. Шефовете само ти гледат в ръцете  и ти казват faster, more faster.Извинението им ,че не вдигат заплатите е че фирмата е на загуба а във същото време има 10 ОТК-та на 45 шивачки и хора които висят по офисите и от години не са пипнали да свършат нещо,не са изкарали 1 лев за фирмата,по цял ден обикалят фирмата и само мухабет си правят. Та за скупщината  отк-та,нито един от тях не е работил във текстилната индустрия ,което е шок за всички в производството и защо се случва. Няма човек на отговорна позиция който да знае точно как трябва да се случват нещата.. та толкова за тази фирма- силно НЕ  препоръчвам.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 18 0

Потребител: 001

Отрицателно мнение
20.03.2024 17:08
Всичко написано от потребител 000 е вярно! Особено за отдел качество - там се вихри една госпожа, която абсолютно нищо не разбира от производството за което инспектира. Била е в друг завод за медицински изделия и са я изгонили, но сега е тук и създава само главоболия от компетентността си.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 16 0
Отговор до: 001

Потребител: Дама Пика

20.04.2024 12:23
Тази госпожа не само е работила на друго място ,но и никога не се занимавала с изделия от плат. Тя е работила с метали. Най-лошото е че тя дори не иска да се научи.
Беше ли мнението полезно? 8 0

Потребител: 000

Отрицателно мнение
20.02.2024 12:48
Бих искал да споделя важно предупреждение относно евентуалното Ви бъдещо работно място в тази шведска фирма,която е с българско ръководство. В  организацията може да се сблъскате със ситуации, в които ще бъдете подчинени на ръководители, които не винаги демонстрират адекватни умения и компетентност. Неизбежно е да срещнете хора, които са успели да се издигнат в йерархията благодарение на подаръци и подмазване, вместо чрез заслуги и умения.
Обърнете специално внимание ако сте мъже, които се интересуват от възможността да се присъединят към производсвената част . В момента има работна позиция наречена "Асембли оператор в шевно производство", която, за съжаление, може да бъде особено тежка и изтощителна, особено за мъжете.
Поради неотложни производствени нужди или за да се постигнат определени цели, които са били поставени от ръководството ще се налага да работите през събота.Има случаи, в които е издадена заповед, задължаваща служителите да работят в събота. Тези заповеди се издават в рамките на законовите изисквания.
Работата в такъв тип производство е с изключително ниско заплащане в сравнение със сходни позиции в други компании.
Също така съществува политика, съгласно която служителите имат възможност да използват тоалетните само по време на определените почивки през работния ден,съществува предизвестие със срок от два месеца за новите служители в производството и три месеца за ръководни кадри.
В момента във фирмата има текучество на персонала, което е резултат от различните фактори изброени по-горе поради това компетентните служители вече не са част от  екипа на въпросната фабрика.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 18 1

Добави мнение. Помогни на другите да намерят добър работодател.

Няма съдържание. Тази фирма не е попълнила полето ''За фирмата''

Назначаване, провеждано от работодателя:

Всички (2) Настоящи ( 0 ) Изтекли ( 2 )

QUALITY ENGINEER

София
Изтекла: 01.04.2023
Постоянна работа
Пълно работно време
Изтекла обява
Изтекла обява

Project Manager

София
Изтекла: 23.03.2023
Постоянна работа
Пълно работно време
Изтекла обява
Изтекла обява
Work or Not - Провери работодателя и избери мъдро

Какво е твоето мнение за работата ти във фирма Ес Ейч Ел Хелткеър България, сподели мнението си и помогни на другите.