1. Работодател
  2. София
  3. ДЮФРИ СОФИЯ
Оценка
Препоръчва фирмата Преглеждания ()
Обща оценка на работодателя

ДЮФРИ СОФИЯ

София, р-н Слатина бул. Христофор Колумб 1 Летище София Терминал 1 А

Добави мнение. Помогни на другите да намерят добър работодател.

Всички ( 0 ) Положително ( 0 ) Неутрално ( 0 ) Отрицателно ( 0 )

Потребител: Администратор

Имаш ли информация за работната среда в тази фирма? Каква е атмосферата? Мотивиращо ли е заплащането? Предлага ли и други ползи? Какви са условията, които предлага? Благодарим предварително!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 1 11
Отговор до: Администратор

Потребител: бивш служител

13.11.2023 15:45
Не се хабете,  дирекно ви казвам 1000лв на месец + 400 лв купони за храна. Работиш мин. 12 часа, физическа работа, ако попаднете на терминал 2 жална ви майка там е отват, колегите са супер долни , терминал 1 поне имаше свестен колектив, Има смени от 4 сътреинта паркинга е далече и е неудобен, унигормата е една за дяло година, няма зима няма лято, трябваше да си купувам ризи за работа. Ако сте жена много внимавайте със Симеон. Ходеше и тормозеше всички колежки които излгеждат добре две му вързаха, сега съжаляват. (Moderated)
Беше ли мнението полезно? 257 46
Отговор до: бивш служител

Потребител: Служител

01.12.2023 16:58
Това са глупости. Да не пропускаме факта, че работата е 15 дни с месеца и ако ти се работи и не си редовен клиент на личната си лекарка ще ти е приятно. Мениджмънта винаги помага за разрешаване на проблем, когато се обърнеш към него.
Беше ли мнението полезно? 34 275
Отговор до: Администратор

Потребител: Бивш служител

19.08.2024 20:30
[Moderated]  Изключително ниско заплащане. [Moderated]
Беше ли мнението полезно? 71 0

Потребител: Xasan

Отрицателно мнение
04.09.2024 11:32
[Moderated]  Заплащането е меко казано подгравателно, на фона на това което се изисва от вас! Г-жа човешки ресурси в лицето на бившата стюардеса от бай тошово време. [Moderated] Разкава приказаки от 1001 нощ на интервюто за хиляди левове и бонуси, които ти става ясно още на първия месец щом си видиш фиша, че са нереални! [Moderated]
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 54 0

Потребител: Sa

Отрицателно мнение
04.09.2024 11:30
[Moderated] Заплащането е меко казано подгравателно, на фона на това което се изисва от вас! Г-жа човешки ресурси в лицето на бившата стюардеса от бай тошово време. [Moderated]! Разкава приказаки от 1001 нощ на интервюто за хиляди левове и бонуси, които ти става ясно още на първия месец щом си видиш фиша, че са нереални! [Moderated]
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 48 0

Потребител: Анонимен

Отрицателно мнение
17.05.2024 12:40
Просто хора не се хабете  няма такава фирма с толкова ниск клас управници за 1000 лв те правят  [Moderated] да им седиш милиони да ти минават през ръцете и да работиш като луд на каса приемане на стока редене  и искат комуникация с клиент което е мега смешно ти нямаш време да се обърнеш камоли да обърнеш внимание  на клиента [Moderated]
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 147 0

Потребител: nastoqshslujitel

Отрицателно мнение
27.02.2024 1:50
Изключително неприятна атмосфера на работа. Особено ако сте на Т2  7-ми магазин. Идват и уволняват унизително без предупреждение. Уволниха и супервайзеркатана Т2 Ноември, Йоана по същия начин. Шансовете за кариерно развитие са 0, освен ако не си човек на някой от ръководството или натегач. Имахме страхотен служител на 5 години, който изяви желание да стане супервайзер. Тотално се изгавриха с него и той напусна. От постоянен трудов договор му предложиха нова длъжност, с нов изпитателен срок от 6 месеца и евентуално след срока - ще има някакво увеличение на заплатата. А до тогава, ще изпълнява двойна длъжност без увеличение на парите. Вместо него сложиха жена, която работеше на 4 часа и директно я повишиха. Според мен без реална заслуга. А сега и за условията на работа. Преди назначаве, чакате 1 месец заради проверка от службите за сигурност. Смените започват от 2 сутринта, в магазина е задушно и мръсно. Страшна хамалогия. Не се спазва график за почивки. Почива се в склада при кашоните и няма място за сядане. Заплата - 1100 лв и 400лв ваучери, за да не плащат данъци. Бонус 150 бруто ако си хванем таргета. Има таксита след от 22- 06 смени, но само с една определена фирма. Дават само по една риза, 1 панталон, 1 пола и 1 сако за работа. Тоест поне след 3 месеца, пак трябва да плащате от вашия джоб за дрехи или да ходите мръсни на работа. За фирма, която прави по 4 милиона лв оборот месечно това е недопустимо!  Като цяло хаоса и стреса са огромни в момента, заради смяната на ръководството от новата година. На много колеги вече им писва и напускат. Клиентите също са изнервени заради глупавото ръководство и си го изкарват на нас. Не препоръчвам!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 255 18

Потребител: Анонимен

Отрицателно мнение
17.12.2023 13:23
Изключително ниско ниво на т.нар.''висш мениджмънт''. Клюки,интриги,следене,подслушване и разпространяване на невярна информация.Некадърни и комплексирани ,управляват летищни магазини с висок клас козметика и брандове на ниво хранителни магазини. Работната среда и условия са отврат. Работиш като продавач за 1000лв, но и влачиш кашони,чистиш,подреждаш и на каса.Ако имаш възожност за почивка, то тя е сред плъхове,кашони и капещи тавани.Обявата им се върти от една година,страшно текучество на персонал, новите идват за  1или 2 месеца,един човек гърби за трима.На интервюто Валя Цветкова и Веселина Гинова ти говорят неща,които нямат нищо общо с действителността. Не си губете времето въобще(Moderated)
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 268 19

Добави мнение. Помогни на другите да намерят добър работодател.

Няма съдържание. Тази фирма не е попълнила полето ''За фирмата''

Назначаване, провеждано от работодателя:

Всички (2) Настоящи ( 0 ) Изтекли ( 2 )

Служители за DUTY FREЕ магазини – Летище София / Организатор склад

София
Изтекла: 20.04.2023
Постоянна работа
Пълно работно време
Гъвкаво работно време
Изтекла обява
Изтекла обява

Служители за DUTY FREЕ магазини – Летище София / Консултант, продажби

София
Изтекла: 19.04.2023
Постоянна работа
Пълно работно време
Изтекла обява
Изтекла обява
Work or Not - Провери работодателя и избери мъдро

Какво е твоето мнение за работата ти във фирма ДЮФРИ СОФИЯ, сподели мнението си и помогни на другите.