1. Работодател
  2. София
  3. ГЛОВОАП БЪЛГАРИЯ
Оценка
Препоръчва фирмата Преглеждания ()
Обща оценка на работодателя

ГЛОВОАП БЪЛГАРИЯ

гр. София, р-н Лозенец Промишлена зона"Хладилника"ул.Сребърна №2- Моби Арт Билдинг ет. 2

Добави мнение. Помогни на другите да намерят добър работодател.

Всички ( 0 ) Положително ( 0 ) Неутрално ( 0 ) Отрицателно ( 0 )

Потребител: Администратор

Имаш ли информация за работната среда в тази фирма? Каква е атмосферата? Мотивиращо ли е заплащането? Предлага ли и други ползи? Какви са условията, които предлага? Благодарим предварително!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 0 0

Потребител: Анонимен

Отрицателно мнение
14.08.2024 9:07
Травмата от прекараното време в тази компания за мен и още бивши служители трудно отшумява…
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 1 0

Потребител: High Value High Results

Отрицателно мнение
17.06.2024 17:26
Атмосферата в офиса е доста напрегната и адски токсична [Moderated] Висши служители/колеги, идващи от испанския/чуждестранни офиси, а и от българския, са казвали как се чувства напрежение, и визитите до БГ офис не са им от най-приятните (казвам го най-дипломатично). Привидно всички се държат приятелски, а в следващия момент говорят директно зад гърба на хората пред ГМ-ът или в техните си клики. Една трупа от няколко дами (да ги наречем "извън-габаритната мафия" на галено), които сякаш имат две занимания: да правят мръсно и говорят зад гърбовете на хората. Например, една, която отговаряше за нещо супер полезно като "растеж" (намиг-намиг), друга за търговските взаимоотношения с физически магазини и т.н., на която партньорите ѝ слизат от платформата през час, а третата беше едно нещастно, недолюбено създание със световно неизвестен татко в сферата на бляскавия български ПР, която се изживяваше като някаква звезда - който и подчинен да наемеше беше "невероятно некадърен/а", "тъп" или още епитети. Странното е, че тя беше тази, която ги наемаше и изведнъж, след седмица служба се започваха обидите. Злите езици говорят, че не е срещала достатъчно мъже в живота си, а други казват, че просто си мие ръцете с подчинените си пред ГМ-ът, за да получи още месец живот във фирмата. Тази с ПР таткото отговаря за продажбите на рекламно място в платформата на Глово - повечето пъти показателите ѝ светят в червено, което може да е и причина за поведението ѝ.
Заплащане:
Заплащането е определено ниско, дори знаем, че е с около 30% по-ниско от конкурентна фирма в бранша. За съжаление, ръководството на Глово се опитва да замазва като казва, че не било така: те били направили проучване, чиито резултати дори лидершип екипът так и не беше виждал, а дори беше поискал - чудно защо...
Ръководство:
Ако някой носи истинска отговорност за това положение, това е ГМ-ът на компанията. Той е основната причина толкова хора да са: тръгнали сами/освободени/да не искат да кандидатстват.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 2 0
Няма съдържание. Тази фирма не е попълнила полето ''За фирмата''

Назначаване, провеждано от работодателя:

Всички (0) Настоящи ( 0 ) Изтекли ( 0 )
Work or Not - Провери работодателя и избери мъдро

Какво е твоето мнение за работата ти във фирма ГЛОВОАП БЪЛГАРИЯ, сподели мнението си и помогни на другите.